Nieuws

Boejuh, editie 14

By april 4, 2017februari 15th, 2021No Comments

Boejuh, editie 14

Talenten op het Volkaertpodium tijdens de 14de editie van het Boejuhfestival op 22 maart. De kwaliteit was uitstekend. De variëteit opvallend: Er was dit jaar zang, muziek, maar ook een comedy-act door Bas Nuchelmans, een beatboxer Glenn en een heerlijk toneelstuk met dans en muziek door een zestal getalenteerde jongedames uit de bk1-klassen, zeer expressief en verrassend. De collega’s die jaarlijks Boejuh bezoeken zien de leerlingen ieder jaar ouder, maar vooral ook sterker worden in hun performance. Kyara Oerlemans had een perfect Italiaans lied uitgekozen dat prima paste bij haar stem, Lucas Timmermans speelde een boeiende improvisatie op Keyboard, Ruben de Voogd en Sijmen Doorakkers zijn zowel in het Engels als in het Nederlands een sterk duo en Femke Kuijsters wordt met haar dans ieder jaar overtuigender.

Een vrolijke uitstraling gecombineerd met een speels nummer was de bijdrage van Ilse Jansen en Roxie van Haren. Beau Aimee Mols bracht “Dat ik je mis” op overtuigende wijze. Genoten hebben we van de jonge, maar energieke Max Haarboch op gitaar. Ruben van Ginneken koos voor een stuk op viool, een best lastig instrument. Er was ook ruimte voor klassieke muziek met een bijdrage van docent Bert Smits met het Nessun Dorma van Puccini. Celina van Gool trad voor de tweede keer op met zang en gitaar. Daar waar het vorig jaar een aanmoedigingsprijs was overtuigde ze dit jaar de jury. De eerste prijs was overduidelijk voor Chloë Verkooijen en Daan in ’t Groen met een zelf geschreven nummer dat met een perfecte timing en tegelijk heel breekbaar gezongen werd. Daan en Chloë moesten de avond openen en deden dat dus meer dan goed.

De Boejuh-organisatoren hebben weer prima werk geleverd voor en achter de schermen, waarvoor dank. De avond werd besloten met een aantal spetterende nummers door de schoolband. Volgend jaar weer!

 

 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact