vmbo leerjaar 1

Je start uiteraard in leerjaar 1 in een betrekkelijk kleine groep met daarin leerlingen die hetzelfde basisschooladvies hebben gekregen. Jouw klas heeft een eigen mentor. Die helpt je om je weg te vinden en doet zijn best dat jij je thuis voelt op jouw nieuwe school.

Je begint met een introductieprogramma. Je leert het gebouw kennen, leert met je eigen laptop om te gaan en leert je klasgenootjes kennen.

De eerste twee jaar krijg je de kernvakken Nederlands, Engels en wiskunde, maar ook sport, digiwijs, biologie, economie, mens&maatschappij, levensbeschouwing en kunst beeldend. In de studie- en mentorlessen leer je studeren en met elkaar als klas samen te werken. En dat er in de breakweken ook andere leuke projecten en opdrachten zijn, dat staat vast.

In het eerste jaar op dit kleine en overzichtelijk gebouw maak je direct kennis met de docenten met wie je vier jaar zult samenwerken.

Als brugklasser starten op een klein en overzichtelijk gebouw en direct kennismaken met de docenten met wie je vier jaar samenwerkt naar een einddiploma, dat kan op gebouw B. De B van BEST.

MEER OVER VMBO

AGENDA

Rondje Nederland havo-5 en vwo-6 Eind datum: 01 okt
Read More
Europese dag … TTO docenten en leerlingen Thavo-3 en Tvwo-3
Read More

Contact