Aanmelden

Heb je je keuze gemaakt? Wordt het het Cambreur? Top!

Dan is het nu tijd om je aan te gaan melden bij het Cambreur. Vraag hiervoor even hulp aan je vader, moeder of verzorger en van je juf of meester. Op die manier kunnen we samen zorgen dat jouw aanmelding goed gaat en alle benodigde documenten verzameld worden.

Stap één is nu in ieder geval om digitaal het aanmeldformulier in te vullen. Binnenkort zullen we de link activeren.

Nu volgt stap twee. Op dinsdag 25 maart 2025 en donderdag 27 maart 2025 zijn onze aanmelddagen. Je kunt tegen die tijd online een tijdslot hiervoor reserveren. Nadat je een tijdslot hebt gekozen en het formulier hebt verzonden, krijg je ook hier een bevestiging van. Beide stappen doorlopen? Dan ben je voor nu klaar. We zien je graag op 25 of 27 maart op het Cambreur om je definitief in te schrijven tot dan!

Alle aanmeldingen voor leerjaar 2 en hoger lopen via de leerlingcoördinatoren van de vier afdelingen.
Voor het vmbo kunt u contact opnemen met Jordy Pfrommer, jpfrommer@cambreurcollege.nl,
voor mavo met Eric Jolie, ejolie@cambreurcollege.nl,
voor havo met Piet Robben, probben@cambreurcollege.nl en tenslotte
voor het vwo kunt u met Leslie Daniel in contact treden, ldaniel@cambreurcollege.nl.

Voor klas 2 en hoger gebruikt u dit aanmeldingsformulier.

Instroom in een lopend schooljaar is lang niet altijd mogelijk, in diverse jaarlagen kunnen klassen al vol zitten. De leerlingcoördinator kan u hier informatie over verstrekken.

Voor aanmeldingen in de bovenbouw kun je terecht bij de decaan van de afdeling.
Voor het vmbo is dit Zehra Cemrek, zcemrek@cambreurcollege.nl.
Liesbeth Romme is de decaan voor de mavo, lromme@cambreurcollege.nl.
Voor de havo kun je terecht bij Tom Deelen, tdeelen@cambreurcollege.nl.
Marie-José Koot is de decaan van het vwo, mkoot@cambreurcollege.nl.

Het Cambreur College kent geen loting.

Toelatingscriteria
Het Cambreur College biedt onderwijs voor leerlingen van vmbo, mavo, havo en vwo. Op het vmbo onderscheiden we de basisberoepsgerichte leerweg (vmbo-bb) en de kaderberoepsgerichte leerweg (vmbo-kb). De mavoleerlingen ronden hun opleiding af in de gemengde leerweg (vmbo-g) of in de theoretische leerweg (vmbo-t). Op het vwo hebben we vanaf leerjaar 1 naast de reguliere ook de tweetalige opleidingen in het Engels.

De basisschool adviseert in groep 8 op basis van het leerlingvolgsysteem welk schoolniveau het beste bij een leerling past. Dit schooladvies van de basisschool is doorslaggevend voor de toelating en de plaatsing in een bepaalde klas. Dit kan een homogene klas zijn (een mavo- , een havo- of een vwo klas) of een zogenaamde dakpanklas (een kader/mavo klas, een mavo/havo klas, of een havo/vwo klas). Plaatsing in een dakpanklas is afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Voor de kandidaat-leerlingen die een tweetalige opleiding willen volgen op het vwo is een positief advies van de docent van groep 8 belangrijk. Ook nodigen wij deze leerlingen uit voor een intakegesprek.

Indien er sprake is van een specifieke hulpvraag wordt door de aannamecommissie onderzocht of de school op basis van het ondersteuningsprofiel in staat mag worden geacht aan de ondersteuningsvraag te voldoen. Indien dat niet het geval is, zal de betreffende leerling worden afgewezen.

 

AGENDA

Rapportbespreking, leerlingen vrij
Read More
15.00-21.00 driehoeksgesprekken mentor/ouder/leerling onderbouw
Read More
15.00-21.00 driehoeksgesprekken mentor/ouder/leerling bovenbouw
Read More

Contact