Leerlingenvereniging CIA

Het Cambreur College heeft een leerlingenvereniging, genaamd CIA, Cambreur in Actie. Dit is een groep jongeren uit diverse leerjaren die allerlei zaken organiseert en regelmatig overlegt met twee begeleidende docenten.  “Iedereen houdt van schoolfeesten, maar het is een hoop geregel en wij vinden dat nu net leuk om deze taak op ons te nemen. Ook de activiteiten zoals de Valentijnsactie en de Carnavalsactie wordt door ons op touw gezet” , aldus de CIA-leerlingen.

De CIA-leerlingen zijn erin geslaagd om een jaarlijks schoolfeest weer nieuw leven in te blazen. En aangezien dit keer op keer een succes is geweest, is ook dit schoolfeest een jaarlijkse traditie geworden.

De CIA-leerlingen helpen mee bij open dagen en informatieavonden, maar doen ook een groot deel van het werk rond de jaarlijkse stijlavond. Zij zorgen dat alles geregeld wordt en dat alles er de avond zelf staat, en weten ook precies wie zij moeten bereiken voor bepaalde zaken.

Lijkt het je leuk om mee te praten over wat er aan bijzondere activiteiten in de school gebeurt? Lijkt het je leuk om in de organisatie van bepaalde activiteiten te duiken? Is het iets voor jou om je mening hierover te laten horen? Is feesten organiseren helemaal jouw ding? Geef je dan nu op voor de leerlingenvereniging en beslis mee over zaken die ons allemaal aangaan! Stuur een mailtje naar dit e-mailadres: cambreurinactie@hotmail.com

We horen van de gezellige groep CIA-leerlingen, dat ze heel veel plezier hebben in dit werk en er ontzettend veel van leren. Sommigen zijn zo enthousiast, dat ze in deze sector hun vervolgstudie zoeken.

Dus misschien ook iets voor jou. We horen graag van je!

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact