“Met mavo is veel mogelijk!”

Mavo

In de oranje vleugel staat afdelingsleider Jordi Reijnders samen met zijn team klaar voor zo mooi mogelijk onderwijs aan de mavoleerlingen. We zijn trots op de mavo en onze leerlingen! Korte lijntjes vinden we heel belangrijk – we vinden het belangrijk dat jij gezien wordt. Voor jou vinden we het fijn om snel antwoord te krijgen op vragen die je hebt of iets dat je met een docent, je coach of de afdelingsleider wil bespreken.

Daarom vinden we het fijn onze eigen vleugel te hebben. Op de oranje vleugel volg je de meeste lessen. Naast fijne lokalen hebben we ook een fijn leerplein – hier kun je rustig je huiswerk maken of voor een toets leren. Jouw docenten zijn dan in de buurt, want de mavo-werkkamer kijkt uit over het leerplein. De afdelingsleider is ook altijd dichtbij, want die zit naast de mavo-werkkamer.

We vinden het belangrijk dat je snel je plek vindt bij ons op school. Om je hierbij te helpen heb je een coach. Jouw coach is je eerste aanspreekpunt gedurende het jaar. Je kunt altijd bij hem of haar terecht voor vragen. Je coach helpt je ook met plannen en organiseren en stelt samen met jou en je ouders je persoonlijke (leer-)doelen op. Door goed in gesprek met je te blijven helpt de coach je met jouw leerproces.

Als mavoleerling vind je het leuk om niet alleen te leren, maar ook om dingen te doen! We kiezen daarom voor een mix van theorie en praktijk. Naast vakken als wiskunde en Engels, is er bijvoorbeeld ook het praktijkgerichte vak Dienstverlening en Producten: hierbij ga je bijvoorbeeld zelf een food truck festival organiseren!

Wij zijn trots op jou en jij mag natuurlijk ook heel trots op jezelf zijn. De middelbare school is een plek waar jij je als persoon en mens verder gaat ontwikkelen. Je zult ontdekken welke talenten je (nog meer) hebt en wat de dingen zijn die jou jou maken. We helpen je graag in deze ontwikkeling! Dit doen we onder andere door ontwikkeluren en projecten.

MEER OVER MAVO

AGENDA

08.00 normering tijdvak 1 beroepsgerichte vakken vmbo
Read More

Contact