Kennismakingsavonden

Je hebt als nieuwe Cambreurleerling eind mei de brief gekregen waarin staat dat je welkom bent op het Cambreur College.
Gefeliciteerd! Nu ben je natuurlijk hartstikke benieuwd bij wie je in de klas komt te zitten. We laten jullie niet te lang in spanning zitten.

Op 10 en 11 juni 2024, dus vóór de zomervakantie, zijn de kennismakingsavonden. Op maandag 10 juni ontvangen we de leerlingen die zijn aangenomen op het vmbo en mavo. De leerlingen die zijn aangenomen op havo en vwo ontvangen we op dinsdag 11 juni. Er wordt dan ook meteen een pasfoto gemaakt, zodat we aan het begin van het schooljaar de schoolpasjes klaar hebben.

Samen met je ouders ben je van harte welkom op het hoofdgebouw. Daar leer je je afdelingsleider kennen, hoor je van alles over het eerste leerjaar maar nog veel belangrijker: je maakt kennis met je mentor en met al je klasgenoten.

We weten vast en zeker, dat je al meteen leuke nieuwe mensen zult ontmoeten of oude vrienden of vriendinnen van sportvereniging, basisschool of muziekschool. Misschien kun je al iets afspreken tijdens de vakantie?

Na de zomervakantie staat op het schoolplein je mentor met een bordje met de naam van jouw klas erop.
Daar verzamelen zich dan al je klasgenoten. Dit maakt de start heel eenvoudig.

Tijdens de kennismakingsavonden ontvangen de ouders informatie over het bestellen van de schoolboeken, over ouderbijdrage, over sportkleding, maar nog veel belangrijker: JIJ maakt al kennis met jouw klasgenoten en met jouw mentor en dat maakt de drempel naar “de grote school” voor jou een stuk lager.

MEER

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
meivakantie Eind datum: 03 mei
Read More

Contact