Durf je de uitdaging aan? Filosofie, Cambridge English, Lagerhuisdebat … Wat is jouw talent? Ontdek het en laat het zien!

Vwo

In de blauwe vleugel van het Cambreur vind je de vwo-afdeling. Afdelingsleider Katrien Willemen is trots op haar mooie, kleinschalige afdeling. De sfeer is prettig, de leerplekken worden volop gebruikt. En héél belangrijk: we kennen elkaar, zodat er naast aandacht voor het leren ook aandacht is voor jou.

Het motto op het vwo is accent op talent. Hoe mooi is het om op school te ontdekken welke talenten je allemaal hebt. Ben je heel goed in de talen, weet je alles van geschiedenis, aardrijkskunde of economie of passen de sciencevakken helemaal bij jou? Misschien ontplooi je je op het gebied van kunst, muziek of sport. Op het Cambreur kun je dit ontdekken.

Ook buiten de schoolvakken heb jij een talent, dat weten wij zeker! Samen met je docenten, je klasgenoten en de bedrijven om je heen ga je  op onderzoek uit en aan het werk met verschillende onderwerpen. Zo kom jij achter jóuw talent!

De komende zes jaar ga jij je voorbereiden op een vervolgopleiding aan de universiteit. Wij helpen je hierbij; de docenten begeleiden en stimuleren jou tot een zelfstandige student met een pre-academisch denk- en werkniveau.

Sta je al in de startblokken voor de vwo-opleiding op het Cambreur?

MEER OVER VWO

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
Afname CSPE en flex bb/kb tot en met 19 april Eind datum: 19 apr
Read More

Contact