Durf je de uitdaging aan? Filosofie, Cambridge English, Lagerhuisdebat … Wat is jouw talent? Ontdek het en laat het zien!

Vwo

Ben je een echte vwo-leerling, dan was je op je basisschool een leerling die heel gemakkelijk leerde. Herken je jezelf: Een vwo-leerling neemt gemakkelijk nieuwe kennis op, kan goed analyseren, vindt zelfstandig een eigen manier om een probleem op te lossen en stelt zichzelf of anderen vaak de vraag, waarom dingen zijn zoals ze zijn. Hij haalt graag goede cijfers, wil zich meten met anderen en beter worden.

Als dit klopt, dan pas jij zeker op de blauwe afdeling van de school, helemaal boven in het nieuwe gebouw.

Jij bent een talent op intellectueel gebied dat uitgedaagd moet worden. En dat is onze taak. Wij hebben voor het vwo dan ook de slogan: Accent op talent.

Een vwo-leerling vindt het belangrijk, dat een docent veel weet, met name van zijn eigen vak, maar ook daarbuiten. Een vwo’er laat zich inspireren en gaat vervolgens zelfstandig aan de slag. In groepen of in tweetallen werken moet hij leren, veel vwo’ers vinden het prettig om alleen aan de slag te gaan.

Voor alle leerlingen, maar met name voor jou geldt, dat je gedreven aan onderwerpen kunt werken waar jij zelf voor gekozen hebt. Precies dit hebben we op het Cambreur College in ons programma voor de vwo-leerlingen opgenomen.

Durf je de uitdaging aan? Filosofie, Cambridge English, Lagerhuisdebat … Wat is jouw talent? Ontdek het en laat het zien!

AGENDA

Contact