Accent op talent

Vwo-leerlingen hebben veel talenten, vandaar dat we op de vwo-afdeling zeggen accent op talent. Jouw talent willen we, samen met jou, ontdekken en ontwikkelen. Pak jij deze uitdaging aan?

Om je talent verder te ontwikkelen bieden we verschillende verdiepingen aan, waar een diploma of certificaat voor gegeven wordt. Hier een greep uit het programma:

Debatteam: ben jij onderdeel van het team? We debatteren over verschillende (maatschappelijke) onderwerpen

Cambridge Engels: I love English! Wil jij extra uitgedaagd worden om je Engels te verbeteren, vraag dan informatie aan je docent om mee te doen aan het extra programma Cambridge Engels.

Goethe Duits: Englisch ist ein Muss, Deutsch ist ein Plus! Wil jij uitgedaagd worden om je Duits te verbeteren, heb jij Duits nodig voor je studie, of vind je Duits superleuk, vraag dan aan je docent informatie over het Goethe Zertifikat.

Delf Frans: J’aime la langue Française! Vind jij Frans een mooie taal, heb je het nodig voor je studie of wil je extra uitdaging in de Franse taal, dan is Delf Scolaire iets voor jou. Vraag alle informatie hierover aan je docent.

Het Cambreur College is een Socrates school. Heb jij een gemiddelde van 7,5 of hoger op je diploma dan bieden wij je een lidmaatschap aan van Socrates, een Honour Community van excellente studenten in Nederland.

MEER OVER VWO

AGENDA

08.00 normering tijdvak 1 beroepsgerichte vakken vmbo
Read More

Contact