Groep 7, 8 en instromers

Een schoolgebouw is heel belangrijk, maar hoe de sfeer daar binnen is, moet je toch zelf meemaken. En als corona niet teveel roet in het eten gooit dan kan dat. We nodigen je in groep 8 uit voor kennismakingsactiviteiten en het bezoeken van onze open dag. Dan kun je kijken of er aardige docenten rondlopen, of de lokalen er uitnodigend uitzien en of de leerlingen die er rondlopen het naar hun zin hebben.

Al in november/december brengen we een kleurrijke brochure uit, die vertelt wat de verschillende afdelingen op het Cambreur te bieden hebben. Deze is bedoeld voor leerlingen van groep 8. Uiteraard zijn tijdens de open dag de leerlingen uit groep 7, net als de leerlingen van groep 8, van harte welkom.

Maar wat ook een goede methode is: een kijkje nemen onze website. Hier werken we hard om ook ons nieuwe gebouw in beeld te brengen. Zo is er een film uit, maar staan er ook al heel veel films over onze school op de speciale open dag pagina. Ook kun je via de 360-graden tour een digitaal bezoek brengen aan onze beide gebouwen.

Of je bekijkt de diverse filmpjes en foto’s van allerlei activiteiten die we organiseren. Op de openingspagina van de website vind je de link onder aan de pagina.

Filmpjes en foto’s geven een goed beeld van de sfeer op het Cambreur College.

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact