Groep 7, 8 en instromers

Een schoolgebouw is heel belangrijk, maar hoe de sfeer daar binnen is, moet je toch zelf meemaken. En als corona niet teveel roet in het eten gooit dan kan dat. We nodigen je in groep 8 uit voor kennismakingsactiviteiten en het bezoeken van onze open dag. Dan kun je kijken of er aardige docenten rondlopen, of de lokalen er uitnodigend uitzien en of de leerlingen die er rondlopen het naar hun zin hebben.

Al in november brengen we een kleurrijke brochure uit, die vertelt wat de verschillende afdelingen op het Cambreur te bieden hebben. Deze is bedoeld voor leerlingen van groep 8. Leerlingen van groep 7 krijgen een speciale uitnodiging voor de open dag.

Maar wat ook een goede methode is: een kijkje nemen onze website. Hier werken we hard om ook ons nieuwe gebouw in beeld te brengen. Zo komt er binnenkort een nieuwe film uit maar staan er ook al heel veel films over onze school op de speciale open dag pagina.

Of je bekijkt de diverse filmpjes en foto’s van allerlei activiteiten die we organiseren. Op de openingspagina van de website vind je de link onder aan de pagina.

Filmpjes en foto’s geven een goed beeld van de sfeer op het Cambreur College.

AGENDA

Start CSPE tot en met 8 juli Eind datum: 08 jul
Read More
rapportvergaderingen, leerlingen vrij
Read More
08.00 uitslag centraal examen 2de tijdvak
Read More

Contact