Brugklassers vinden door het introductieprogramma, door de opvang door de mentoren en door de kleinschaligheid snel hun plekje op hun nieuwe school.

Havo

Ben je een havoleerling dan was je op de basisschool een leerling die best gemakkelijk leerde. Je hebt gewoon een goed verstand, maar je wil tegelijkertijd ook praktisch aan de slag. Denken en doen zijn bij jou beide sterk ontwikkeld. Je bent waarschijnlijk geneigd om je plannen direct enthousiast om te zetten in daden, je leert door fouten te durven maken en je ziet aan het resultaat, wat je volgende stap zal zijn. Trial and error dus.

Een goed contact met jouw docent en een prettige sfeer in de klas vind je heel belangrijk. Je werkt meestal graag met anderen samen. In ieder geval studeer en werk je met meer plezier als je weet, dat het zinvol is wat je doet. Maar je moet wel het gevoel hebben, dat de taken die je opgedragen krijgt ook te doen zijn.

De havoleerlingen van nu zijn de aanstuurders van morgen: mensen die de werkvloer goed kennen en daarin nuttig werk kunnen doen, van aanpakken weten, maar die tegelijkertijd het overzicht hebben om aan een aantal mensen leiding te kunnen geven.

Herken jij je in deze karakterschets? Dan is de Cambreurhavo vast een plek voor jou.

Brugklassers vinden door het introductieprogramma, door de opvang door de mentoren en door
de kleinschaligheid snel hun plekje op het Cambreur.

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

Contact