vwo 1

Nieuwsgierig, kritisch, onderzoekend. Herken jij je in deze woorden en heb jij een vwo-advies gekregen, dan ben je bij ons op de goede plek!

In een vwo-klas ligt het niveau en het tempo hoger dan op de basisschool. Dit kun jij! Bij een vwo-opleiding hoort een passende studiehouding: gemotiveerde leerlingen, die nieuwsgierig zijn, steeds meer willen weten, kritisch zijn en willen leren van hun fouten. Dit hoef je niet meteen te kunnen. Op het Cambreur leer jij hoe je je studie het beste kunt aanpakken. Bij de vaklessen én bij de studielessen die door de mentor worden gegeven.

Starten op het vwo is mooi en ook spannend. Je begint op een nieuwe school en komt in een klas met nieuwe kinderen. Het eerste jaar is even wennen: voor elk vak een andere docent, nieuwe vakken, meer huiswerk, een andere route naar school en werken met een lesrooster. In de eerste schoolweek is er een introductie zodat je elkaar goed leert kennen en went aan het leven op het Cambreur.

Vwo-leerlingen die hun opleiding voor een groot deel in het Engels willen doen, kunnen zich aanmelden voor tweetalig onderwijs.

MEER OVER VWO

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact