Mavo leerjaar 2

In de tweede heb je dezelfde coach als in je eerste jaar! Jouw coach kent je dus goed en weet wat jij nodig hebt. Je coach kijkt samen met je naar het komende jaar en stelt, met jou en je ouders, nieuwe persoonlijke doelen op.

Naast een vertrouwde coach, voel jij je ook vast al vertrouwd op de oranje mavo-vleugel. Er werkt namelijk een vast team van bevlogen docenten en coaches. Naast hun lessen, zetten zij zich ook volop voor je in met activiteiten en projecten. We vinden het belangrijk naast goed te werken, ook samen leuke (en leerzame) dingen te doen!

Je krijgt in de tweede ook nieuwe vakken! Zo leer je er een nieuwe taal (Duits) bij en verdiep je jezelf in het exacte vak ‘Nask’ – wat een combinatie van Natuur- en Scheikunde is.

Je gaat je dit jaar ook oriënteren op de profielkeuze. In mavo-4 kies je namelijk een profiel. Door je talenten en interesses verder te onderzoeken zul je ontdekken welk profiel het beste bij je past.  Ook zul je in mavo-3 twee praktijkgerichte vakken gaan volgen. Deze vakken volg je samen met vmbo-leerlingen van gebouw B! Je decaan en je coach helpen je bij het maken van deze keuzes.

 

 

Je onderzoekt dit jaar verder wat je talenten en interesses zijn!

MEER OVER MAVO

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
Afname CSPE en flex bb/kb tot en met 19 april Eind datum: 19 apr
Read More

Contact