Buitenlesactiviteiten Havo

Buitenlesactiviteiten
Leren doe je niet alleen in de klas, maar ook daarbuiten. Hiervoor hebben we een divers programma aan extra activiteiten. Niet alleen leuk, maar ook heel leerzaam!

Een greep uit het programma:

Schoolfeesten voor alle leerjaren georganiseerd door onze actieve leerlingvereniging CIA. Kom je meefeesten?

Never Stop Dreaming: Leerlingen en personeel van het Cambreur College kunnen hun talenten laten zien! Dansen, zingen, muziek maken voor een groot publiek. Doe jij mee aan deze spetterende avond, als performer of publiek?

Griezeltocht voor leerjaar 2: Zit je in klas 2 en heb je zin in avontuur? Ga dan samen met de andere tweedeklassers een avondje griezelen. Doorweekte modderpaden, een knipogende maan en het gekraak van takken en bomen en vele dierengeluiden maken iedereen waakzaam. Zou de weerwolf deze avond toeslaan? Kom met sterke verhalen thuis van de ‘Griezeltocht’ die de ouderraad van het Cambreur College jaarlijks organiseert.

Cross your borders leerjaar 3: Hoe creëer je een betere wereld? Welke ontwikkelingsproblemen spelen er op dit moment? Onderzoek samen met je groepje een probleem van een bepaald land. Daag jezelf uit tot een creatieve oplossing en presenteer deze aan je medeleerlingen.

Bezinningsdagen havo-4: Op een mooie locatie buiten school. Even loskomen van de lessen, op een andere manier gesprekken aangaan. Leer elkaar beter kennen en begrijpen. De bezinningsdagen zijn een moment van rust, gesprekken, meditatie, sport, muziek en samen eten. Kortom het pareltje van klas 4.

Eindexamenreis havo-5: het laatste jaar op het Cambreur sluiten we af met een examenreis.

 

 

 

MEER OVER HAVO

AGENDA

08.00 normering tijdvak 1 beroepsgerichte vakken vmbo
Read More

Contact