Nieuws

Dé theatrale ouderavond over social media en gamen in het gezin!

By maart 31, 2023april 24th, 2023No Comments

Dé theatrale ouderavond over social media en gamen in het gezin!

Inmiddels vinden we het allemaal heel normaal, het (drukke) online leven van onze kinderen. En toch denk je als ouder(s)/verzorger(s) ook: ‘Is dit nog wel oké?’ , ‘Is er nog wel genoeg echt contact?’ of ‘Hoe doen anderen dit eigenlijk?’.

Op dinsdag 11 april a.s. organiseert de Ouderraad van het Cambreur College Dongen een ouderavond speciaal voor ouder(s)/verzorger(s) van kinderen in groep 7 en 8 van de basisscholen in Dongen e.o. en leerjaar 1 en 2 van Cambreur College. Met als thema social media en gamen in het gezin. Theatergroep De Nieuwe Lichting zal een inspirerende invulling geven aan deze avond.

Op deze ouderavond maken we een pas op de plaats. Een avond vol herkenning in een razendsnelle tijd waarin er steeds weer iets nieuws op ons online pad komt. Welke afspraken maak je en hoe communiceer je hierover met een puber?

De acteurs van DNL zijn gespecialiseerd in lastige gesprekken tussen ouder(s)/verzorger(s) en hun kind. Ze spelen herkenbare situaties over o.a. social media en gamen waar alle ouder(s)/verzorger(s) in de zaal op mogen reageren. Met een frisse blik en veel humor kijken we naar dit thema en naar je eigen rol hierin als opvoeder. Ouder(s)/verzorger(s) gaan geïnspireerd en weer wat (media)wijzer naar huis!

TIJD                     dinsdag 11 april 2023 om 20.00 uur
INLOOP               vanaf 19.30 uur staan koffie en thee klaar, zaal gaat open om 19.55 uur
PLAATS                Cambreur College, Mrg Schaepmanlaan 13, Dongen

AANMELDEN      cambreur-ouderavond@outlook.com

Heeft u nog vragen? Mail ons gerust via cambreur-ouderavond@outlook.com

Hopelijk tot ziens op dinsdag 11 april a.s.!

De Nieuwe Lichting
DNL speelt wekelijks voor jongeren, ouder(s)/verzorger(s) en docenten door heel Nederland. Ze weten wat er leeft onder jongeren, maar weten ook hoe het is om ouder te zijn. www.dnltheatercollectief.nl

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
meivakantie Eind datum: 03 mei
Read More

Contact