Nieuws

Galakleding en diploma’s voor Cambreurleerlingen

Galakleding en diploma’s voor Cambreurleerlingen

Onder een stralend zonnetje vierden op 22 juli  in totaal 119 havisten en vwo’ers het behalen van hun zo hartstochtelijk begeerde diploma. Het feest begon met de traditionele rit-per-zelfgekozen-voertuig vanuit de Mgr Schaepmanlaan, de standplaats van het A- en B-gebouw van het Cambreur, naar de Kerkstraat. Ook dit jaar waren de voertuigen weer de moeite waard: van futuristische Tesla’s tot prestigieuze Porsches, van gedeukte oldtimers met enkele rafelige balen stro achterin tot een escorte van 6 motoren-op-wheelies en ook achterop de fiets kon je je diploma afhalen… en alles zo coronaproof mogelijk!

In de Kerkstraat stonden onze docenten opgesteld om in een magische sfeer hun prachtig uitgedoste leerlingen nog éénmaal de zo verdiende lof toe te zwaaien. En daarna was het tijd om de – soms wat beverige- handtekening te zetten op dat zo belangrijke document dat ‘diploma’ heet.

Daarna kwamen de geslaagden en docenten samen in de prachtige sfeervolle aula van het nieuwe gebouw, waar, terwijl de schoolband de achtergrondmuziek verzorgde, na een toast een gezellig samenzijn was, compleet met een heerlijk diner. Natuurlijk was er ook gelegenheid om nog eenmaal op de foto te gaan met  matties, klasgenoten, zielsverwanten, bff’s en met de favoriete docenten. Een fijne, waardige afsluiting was het, van een hectisch jaar, waar onze geslaagden waarschijnlijk nog vaak aan zullen terugdenken! We wensen hun het allerbeste toe; ze hebben in ieder geval de best denkbare voorbereiding gehad op datgene wat komt.

 

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

Contact