Nieuws

Uitverkochte zaal bij theater “De Wereld”

By september 29, 2014februari 15th, 2021No Comments

Uitverkochte zaal bij theater “De Wereld”

Was u erbij afgelopen donderdag? Dan heeft u, al dan niet met een zitplaats, vast genoten van de spetterende afsluiting van de wereldweek door de leerlingen van klas 1 van gebouw C.
Na een drukke week bomvol multi-culti-activiteiten waarin de leerlingen onder meer hun theateract hebben ingestudeerd mochten ze dan eindelijk het podium op. Een roffelende djembe-sessie, een enerverende Afrikaanse dans, een spectaculaire Capoeira show, een relaxed Tai-Chi-optreden en een bijzondere muziekuitvoering waren het resultaat. Daarnaast leidde Vincent uit klas 1J, als een volleerd rugby coach, de NieuwZeelandse Haka en de wervelende modeshow van klas 1H, voorbereid door Marjan van Nistelrooij, werd op hilarische wijze gepresenteerd door Niels. Om de optredens te completeren gaven de workshopleiders uit China, Nigeria, Ghana en Brazilie ieder nog een solo optreden waar het publiek van smulde. Een aantal dappere moeders durfde uiteindelijk ook het toneel op om de ritmische bewegingen van Cynthia Gabla tijdens een Afrikaanse dans na te doen.

Twee kanjers van leerlingen werden in het zonnetje gezet, omdat ze met hun sponsorloop ontzettend veel geld hadden opgehaald voor Vluchtelingenwerk Nederland: Guus uit 1G bijna 120 euro en Bas uit 1K ruim 95 euro. Omdat nog niet alle leerlingen hun sponsorgeld hebben ingeleverd is het totaalbedrag van de sponsorloop nog niet bekend, maar dat het een bedrag is waar we trots op mogen zijn dat is iets dat zeker is. Helma Frank van Vluchtelingenwerk overhandigde Guus en Bas een mooi boek voor hun fantastische werk en sprak vervolgens haar dank uit voor de prettige samenwerking deze week met het Cambreur College; een school vol energie, inventiviteit, creativiteit en vooral respect voor de medemens. Als wereldweekcommissie willen ook wij graag alle workshopleiders, hulpouders, docenten en overige vrijwilligers bedanken. Zij hebben tezamen deze week voor onze leerlingen tot een superweek gemaakt. Hopelijk tot volgend schooljaar!

Ton van Zundert
Sandra Koenen
Annemieke Trella
 

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact