Nieuws

Eric Jolie neemt na 8 jaar afscheid als teamleider

By juli 9, 2014februari 15th, 2021No Comments

Eric Jolie neemt na 8 jaar afscheid als teamleider

“Gisteren besefte ik pas goed dat Eric voor de laatste keer tegenover mij in het teamleiderskantoor zat. Vertrouwde zaken als : de piramide in de vensterbank, de oorkonde voor de ‘beste wiskundedocent’ en de foto’s van de kinderen ontbraken. Zijn werkplek is ongewoon leeg. Dan besef je dat een tijdperk ten einde loopt,” aldus zijn kompaan Theo Halin.
Na de laatste rapportvergadering van dit schooljaar nam Eric Jolie na 8 jaar teamleiderschap afscheid van het mavoteam . Hij blijft overigens wel lid van het team, maar nu alleen in de functie van docent. Doener Eric zal node gemist worden door het team en werd daarom ook flink in het zonnetje gezet. Omdat hij heeft aangegeven meer tijd te willen besteden aan zijn gezin, heeft het team een ludiek boekje voor hem samengesteld, zodat hij invulling kan geven aan de felbegeerde quality time.
Niet alleen het team gaat Eric Jolie missen: ook het managementteam verliest in hem een gedreven, betrouwbare, daadkrachtige en kritische collega. De wiskunde- en rekensectie zal blij zijn met deze extra versterking.
 

AGENDA

Breakweek 3 met diverse aangepaste activiteiten

Eind datum: 23 apr
Read More

leerlingen in ’t zonnetje, onder voorbehoud

Read More

Contact