Nieuws

ALAMBLAK……………………….BEIJING?

By maart 11, 2014februari 15th, 2021No Comments

ALAMBLAK……………………….BEIJING?

Rpat hosfihosf yima yohtti hosfirpat
Deze telwoorden uit het Alamblak stonden enkele weken geleden op onze website. Het was een van de opgaven van de Taalkunde Olympiade waaraan Jens Peter en Kelly uit Tvw6B hadden deelgenomen. Op zaterdag 8 maart was de prijsuitreiking en wat bleek? Jens Peter had als enige deelnemer 10 punten voor de oplossing van deze opdracht! Hij kreeg een mooi boekenpakket met onder andere een cursus Mandarijn. 

Een cursus Mandarijn? Jawel, want hij behoorde ook nog eens tot de beste vier kandidaten en mag van 21 tot 26 juli Nederland vertegenwoordigen op de International Linguistics Olympiad in Beijing! Wij wensen Jens Peter veel succes.
En natuurlijk bedanken we Kelly en Jens Peter voor hun inzet om het Cambreur College te vertegenwoordigen!

 

AGENDA

Contact