Nieuws

De gezonde schoolkantine op het Cambreur College

By januari 9, 2014februari 15th, 2021No Comments

De gezonde schoolkantine op het Cambreur College

Gezonde Maandag, dat is het eerste resultaat van het onderzoek van een aantal leerlingen om te komen tot een nog gezonder aanbod in onze schoolkantine.
De catering op het hoofdgebouw heeft bezoek gehad van de voedingsbrigade van het Voedingscentrum en samen met cateraar Markies, ondertekenaar van het Handvest Gezonder Voedingsaanbod op Scholen, bekijken de leerlingen de mogelijkheden om tot een gezondere schoolkantine te komen. Op maandag worden er nu geen frikadellen-, saucijzenbroodjes en pizza’s meer verkocht en een snack kan al geruime tijd alleen nog maar op donderdag gekocht worden. Binnen JOGG (Jongeren op gezond gewicht) leeft de ambitie om in samenwerking met het Cambreur College en Markies Catering te bekijken op welke manier de initiatieven kunnen worden geborgd naar de toekomst toe.
 

AGENDA

Contact