Nieuws

Native speaker in enkele lessen Frans

By november 11, 2013februari 15th, 2021No Comments

Native speaker in enkele lessen Frans

Expression orale door een enthousiaste Madame Corinne: op vrijdag 8 november hebben de leerlingen van (T)vwo 4,5 en 6 tijdens hun lessen Frans hun vaardigheid kunnen tonen op het gebied van de mondelinge taalvaardigheid .De native speaker Frans Madame Corinne wist alle leerlingen zover te brengen om zichzelf in het Frans te presenteren en om elkaar te informeren over Parijs. De leerlingen hadden allemaal iets voorbereid over de Franse hoofdstad die we volgende week zullen gaan bezoeken. Na enige aarzeling kon iedereen zijn woordje doen. Leuk al die voorpret. Nog leuker om de hele klas actief bezig te zien in het Frans. Bravo!
 

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact