Nieuws

Cambreurleerlingen nemen spectaculair afscheid van hun gebouw

Cambreurleerlingen nemen spectaculair afscheid van hun gebouw

Minder uitbundig door de beperkingen vanwege corona, maar toch …
LO-docent Tom Deelen organiseerde vrijdag ondersteund door Bram Thielen een aantal bijzondere activiteiten, waaraan leerlingen op inschrijving konden deelnemen. Ze mochten doen wat op school normaal gesproken niet kan: lasergamen, graffiti en fanatieke partijtjes voetgolf. Het meest spectaculair was het abseilen aan de voorkant van het gebouw. Dit leverde heel wat belangstelling op van voorbijgangers en een ervaring om nooit te vergeten voor de deelnemers.

Maandag 31 mei nemen havo5 en vwo6 afscheid. Zij hebben op het oude hoofdgebouw immers het langst les gehad en kunnen alleen bij hun afscheid van de nieuwbouw profiteren. Lasergamen staat op het programma. En zo net na het laatste examen in het eerste tijdvak werd er fanatiek meegedaan. Alle hoeken en gaten van het gebouw werden benut. Hun docenten Tennebroek en Smits waren eveneens van de partij en deden aan enthousiasme niet onder voor de leerlingen. Resultaat: bezweet, uitgelaten en enthousiast keerde iedereen huiswaarts.

Dinsdag 1 juni start de sloop van het gebouw. De hekken staan er al, een groot deel van de mozaïeken is al verwijderd, het strippen kan beginnen.

 

 

AGENDA

Tweede tijdvak centraal examens

Eind datum: 25 jun
Read More

08.00 bekendmaking normering tweede tijdvak

Read More

19.00 ophalen cijferlijsten geslaagden, onder voorbehoud

Read More

Contact