Nieuws

Bram Knol maakt animatiefilm

By oktober 15, 2014februari 15th, 2021No Comments

Bram Knol maakt animatiefilm

Musicus Guillaume Pinta heeft enkele maanden geleden oud-leerling Bram Knol de opdracht gegeven om een animatiefilm te maken bij zijn song ‘Stillness of the woods. Het nummer gaat over het zoeken naar een schuilplaats en veiligheid in het bos. Bram probeerde de video goed te laten passen bij de muziek, maar wilde ook dat de clip een eigen verhaal ging vertellen. Er is gebruik gemaakt van zowel 2D- als 3D-animatietechniek. Zijn voormalige docent Ruud van der Meer oordeelt: Fraai stukje werk van Bram.
Zeker de moeite waard om deze link te volgen.
 

AGENDA

Breakweek 3 met diverse aangepaste activiteiten

Eind datum: 23 apr
Read More

leerlingen in ’t zonnetje, onder voorbehoud

Read More

Contact