Nieuws

Bram Knol maakt animatiefilm

By oktober 15, 2014februari 15th, 2021No Comments

Bram Knol maakt animatiefilm

Musicus Guillaume Pinta heeft enkele maanden geleden oud-leerling Bram Knol de opdracht gegeven om een animatiefilm te maken bij zijn song ‘Stillness of the woods. Het nummer gaat over het zoeken naar een schuilplaats en veiligheid in het bos. Bram probeerde de video goed te laten passen bij de muziek, maar wilde ook dat de clip een eigen verhaal ging vertellen. Er is gebruik gemaakt van zowel 2D- als 3D-animatietechniek. Zijn voormalige docent Ruud van der Meer oordeelt: Fraai stukje werk van Bram.
Zeker de moeite waard om deze link te volgen.
 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact