Nieuws

Bezoek uit Lille

Bezoek uit Lille

Op 7 maart hebben de leerlingen uit vw4a en tvw4b hun Franse “partners” ontvangen. Gedurende het schooljaar is er een briefproject in het Engels met het Lycée International Montebello uit Lille en nu was er een echte ontmoeting in real life. “A happy few” wisselt ook uit in het Frans. De partners van de leerlingen die Frans leren, leren namelijk Nederlands en het is voor leerlingen die deze talen leren interessant om te ontdekken hoe het is om op een goede manier iets duidelijk te maken.

Enkele collega’s hebben minilesjes gegeven: geography, economics, global studies, physics, English, history….. en natuurlijk was er ook aandacht voor français et néerlandais!

Tot slot was er de gezamenlijke lunch samengesteld met wat iedereen had meegebracht. Na de lunch vervolgden de Fransen hun weg naar Den Haag en hoewel de hele ontmoeting slechts drie uren duurde, kunnen we terugkijken op een prettig internationaal samenzijn! Un grand merci à tous et à toutes et à la prochaine!

AGENDA

tweedaagse schoolleiding Eind datum: 31 mrt
Read More
inhaaldag toetsweek 2 Eind datum: 31 mrt
Read More

Contact