Nieuws

IB Diploma / TTO Senior Certificate Ceremony Class of 2022

By november 17, 2022No Comments

IB Diploma / TTO Senior Certificate Ceremony Class of 2022

De meesten zijn ondertussen al weer een aantal maanden student en dus oud-leerling van het Cambreur College, maar toch waren bijna 35 TTO’ers op vrijdag 11-11 weer even terug op hun oude school. En met een bijzonder mooie reden, want traditiegetrouw worden de IB diploma’s in november uitgereikt aan de TTO-leerlingen die afgelopen voorjaar eindexamen hebben gedaan.

Na een turbulente laatste twee jaar op het TTO, met coronamaatregelen en afwezigheid van één van de IB-docenten, hebben onze oud-leerlingen toch maar mooi een prachtig IB diploma en / of een welverdiend TTO Senior Certificaat in de wacht gesleept. Hiervoor hebben ze veel extra gedaan: al die woorden in klas 1 die opgezocht moesten worden in een Oxford Dictionary, op pad voor de dag van de talen in klas 3 of die extra 2 uur in de week voor Global Studies, die extra certificaten en diploma’s komen niet zomaar aangewaaid! We zijn enorm trots zijn op onze (oud) TTO’ers!

AGENDA

09.00 inschrijving herkansingen SE1 open (eindexamenleerlingen) Eind datum: 14 dec
Read More
stage vmbo-3 Eind datum: 09 dec
Read More
Bezinningsdagen mavo-3 en (T)havo-4 Eind datum: 09 dec
Read More

Contact