Nieuws

De vlag kan uit voor de geslaagden in het derde tijdvak

De vlag kan uit voor de geslaagden in het derde tijdvak

Eindelijk hebben nu alle leerlingen de uitslag ontvangen. Een leerling van de mavo en twee leerlingen van de havo wisten in het derde tijdvak hun diploma te behalen. Alle geslaagde leerlingen mogen volgende week bij de diploma-uitreikingen hun diploma ophalen.

Het Cambreur is ontzettend trots op alle geslaagde leerlingen. Het resultaat mag er zijn. Van de 241 kandidaten zijn er 234 leerlingen geslaagd (97,1%) en dat na lastige coronajaren. We wensen deze leerlingen komend schooljaar heel veel succes met hun vervolgopleiding of misschien wel een tussenjaar.

De diplomering zal komende woensdag en donderdag gehouden worden in een feestelijk aangeklede aula. Eindelijk kan dit in het nieuwe gebouw en kunnen we alle leerlingen tegelijkertijd in het zonnetje zetten.

Alle medewerkers van het Cambreur feliciteren de geslaagde kandidaten en hun ouders en wensen hen een fijne welverdiende vakantie.

AGENDA

rapportvergaderingen, leerlingen vrij
Read More
vanaf 13.00 start zomervakantie tot en met 4 september Eind datum: 04 sep
Read More
08.00 uitslag 1ste tijdvak mavo/havo/vwo
Read More

Contact