Nieuws

Duurzaamheidsproject

Duurzaamheidsproject

In vw5 (schooljaar 2020-2021) hebben de leerlingen cluster biologie zich in het zweet gewerkt in het kader van een duurzaamheidsproject. Ze hebben met fietsen en wandelen een mooi bedrag opgehaald en nu staat er een meerstammige Japanse prunus (ook bekend als de Sakura) in de nieuwe schooltuin. Deze leerlingen hebben donderdag 30 juni symbolisch een aandenken bij de boom gelegd voor de memorabele prestatie. Een kei, gegraveerd met een gedicht over de prachtige bloei van de kersenbloesem, krachtig maar toch kwetsbaar. Een verwijzing naar de fase waarin onze leerlingen zich bevinden: In de bloei van hun leven maar tegelijkertijd ook kwetsbaar.

 

De kanjers hebben daarnaast onder begeleiding van onze directeur Dhr Hermans en Dhr. Joost Duin van ID-Verde een set insectenhotels in de voortuin geplaatst. Een hele mooie aanvulling in het kader van duurzaamheid. Hartelijk dank ID-Verde voor deze gift.

AGENDA

rapportvergaderingen, leerlingen vrij
Read More
vanaf 13.00 start zomervakantie tot en met 4 september Eind datum: 04 sep
Read More
08.00 uitslag 1ste tijdvak mavo/havo/vwo
Read More

Contact