Nieuws

Eindelijk weer een TTO showcase!

Eindelijk weer een TTO showcase!

Tweetalig onderwijs, dat is toch dat onderwijsconcept waarbij leerlingen met enige regelmaat naar het buitenland gaan? True! Maar tweetalig onderwijs is veel meer dan dat! Online projecten met leerlingen uit andere landen. Extra lessen Engels+ van mevrouw Barends of Global Studies van meneer Brouwers. Postcards schrijven naar mensen uit Finland of Tsjechië. Extra veel presenteren en verslagen schrijven om je Engelse taalvaardigheid te verbeteren. Maar ook  een uitwisseling met een school in India of Griekenland, deelname aan een Model United Nations conferentie of juist een individuele internationale stage in de bovenbouw behoort tot het takenpakket van de moderne TTO-er.

Vandaar dat alle TTO-leerlingen een keer per jaar voor mede TTO-leerlingen uit andere leerjaren en van andere afdelingen, voor ouders en voor docenten presenteren wat ze dat jaar op de TTO-afdeling hebben gedaan. Een feest van herkenning voor de ouderejaars TTO-leerlingen, die de jonkies van welgemeend advies kunnen voorzien. En tegelijkertijd indrukwekkend voor de jonge TTO’ers, die zien wat ze nog te wachten staat in de hogere leerjaren.  

Deze TTO-showcase is er om samen successen te vieren, te laten zien waarom we op het TTO op het Cambreur College doen wat we doen, om met leerlingen te reflecteren en te evalueren. En vooral om te genieten van alle avonturen van onze TTO-leerlingen en om trots te zijn op de ontwikkeling die ze doormaken tot echte wereldburgers. We zijn blij dat we na twee jaar eindelijk weer eens alle ouders en leerlingen konden ontvangen voor deze showcase. Hopelijk vanaf nu weer gewoon ieder jaar! 

AGENDA

19.00-21.30 CKV Performance avond (T)havo-4 en (T)vwo-4
Read More

Contact