Nieuws

Geslaagd!

Geslaagd!

154 leerlingen van mavo, havo en vwo krijgen vanavond een rood-gele Cambreurvlag: zij hebben hun diploma behaald. Met veel genoegen is vanmiddag na een dubbele controle van de cijfers dit resultaat vastgesteld. We hebben zoveel schitterende lijsten gezien, fantastisch. Bij een aantal leerlingen klonk daadwerkelijk een applaus. Niet alleen omdat de cijferlijst zo mooi was, maar omdat het voor sommige leerlingen extra lastig geweest is door persoonlijke omstandigheden en vanwege de coronaperikelen om het afgelopen schooljaar altijd te presteren. Voor deze leerlingen zijn we super blij dat dit traject succesvol is afgerond.

Er is ook een groot aantal leerlingen dat er voor gekozen heeft om een of meerdere examens in tijdvak 2 te doen. Zij wachten nog op de uitslag en moeten in tijdvak 2 nog aan het werk. Wij wensen hen alvast veel succes.

De leerlingen van het vmbo moeten helaas nog een weekje wachten op de uitslag.

Volgende week start tijdvak 2. Gegarandeerd gaat een groep leerlingen alles op alles zetten om in die tweede ronde de punten bij elkaar te sprokkelen die nodig zijn. Hun docenten zijn natuurlijk bereid om hierbij te helpen.

We wensen alle geslaagden een heerlijke avond en feliciteren deze leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) alvast van harte.

We zien de Cambreurvlag graag wapperen!

AGENDA

Start CSPE tot en met 8 juli Eind datum: 08 jul
Read More
rapportvergaderingen, leerlingen vrij
Read More
08.00 uitslag centraal examen 2de tijdvak
Read More

Contact