Nieuws

Talentuur brugklas vmbo

Talentuur brugklas vmbo

Op woensdagavond 11 mei stond de uitvoering van het talentuur voor vmbo-1 op het programma. Het talentuur is een extra keuzeprogramma voor de brugklas waarin ze hebben mogen kiezen waar ze zich verder in wilden verdiepen. Met een dosis gezonde spanning presenteerden de leerlingen wat ze hadden geleerd in periode 2 bij de workshops zang, dans, beeldende vorming Xtra en sport Xtra. Onder het genot van een hapje en een drankje werd in de aula op gebouw A door familie, docenten en vrienden vol trots gekeken naar het eindresultaat. Complimenten voor deze optredens! #trotsoponzekids #talentontwikkeling

AGENDA

Start CSPE tot en met 8 juli Eind datum: 08 jul
Read More
rapportvergaderingen, leerlingen vrij
Read More
08.00 uitslag centraal examen 2de tijdvak
Read More

Contact