Nieuws

‘Vernieuwde’ Schoolband Black Velvet vlamt in Tilburg

By december 20, 2021No Comments

‘Vernieuwde’ Schoolband Black Velvet vlamt in Tilburg

In deze duistere corona-dagen was er zowaar een Cambreur-activiteit die wel door kon gaan: het optreden van onze schoolband Black Velvet in het Tilburgse stadscafé Brick. Vanwege de strengere maatregelen begon hun optreden vroeg op de zondagmiddag. Op bijna hetzelfde tijdstip dat Max Verstappen vanaf pole wegreed in Abu Dhabi, zo begon de nieuwe Cambreur-formatie energiek aan hun eerste openbare optreden van dit seizoen. Met de nieuwelingen Rens de Koninck, Siebe van Dijck, Luke Garvey, Jade van Wijk, Ben van Gils en Deveny Boerema was het voor de overige bandleden dringen geblazen op het piepkleine podium. Gelukkig konden Kaya Verheijen, Max Haarbosch, Jelle Bos en Mike Bebrout zich met passen en meten ertussen wurmen. Met covers van o.a. Nirvana, Amy Winehouse en the Imagine Dragons werd de zaal wederom in vuur en vlam gezet. Dit achtkoppige gezelschap zal ook in het nieuwe jaar weer mee gaan doen aan het Brabantse schoolbandkampioenschap. Dat ze de eer en trots van het Cambreur hoog kunnen houden hebben ze in ieder geval met hun optreden in Tilburg opnieuw bewezen!

AGENDA

CPE beeldende vorming GL/TL t/m 23 mei Eind datum: 23 mei
Read More
Start CSPE tot en met 8 juli Eind datum: 08 jul
Read More
Start BB en KB flex Eind datum: 23 jun
Read More

Contact