Nieuws

Dag van de Talen 2021

By oktober 13, 2021No Comments

Dag van de Talen 2021

Donderdag 7 oktober lieten de TTO klas 3 klassen weer eens zien wat ze in hun mars hadden. Dat bleek verrassend veel! Meer dan 40 leerlingen van het tweetalig havo en vwo reisden die dag af naar een elftal basisscholen uit Dongen en omgeving, waar ze een minilesje gaven in het Engels. De meeste scholiertjes deden vol enthousiasme mee en lieten maar al te graag horen dat ze ook een woordje Engels spraken. Na enkele spelletjes in het Engels werd het lesje afgesloten en waren onze derdejaars weer een mooie ervaring rijker. Op school kwamen ze allemaal met een big smile terug. Veel dank aan alle begeleiders die deze dag bereid waren er weer voor onze leerlingen te zijn en een speciaal bedankje voor Annemieke die in de voorbereiding heeft meegeholpen de leerlingen te preppen. Top!

Bram & Koen

AGENDA

Contact