Nieuws

Introductie (T)vwo-6

By september 13, 2021No Comments

Introductie (T)vwo-6

Het was weer zo ver! Dinsdag 7 september, de introductiedag van vwo6. De leerlingen werden in groepjes verdeeld en werden op pad gestuurd met als eindbestemming de Tilburgse Open Roeivereniging in Hilvarenbeek. Onderweg hebben ze verschillende opdrachten gedaan en een sonnet geschreven. Eenmaal aangekomen hebben de leerlingen een korte roeicursus gehad: Strijken is achteruit roeien, halen is een deel van het blad door het water bewegen om de boot in beweging te brengen, houden is het stoppen van de boot en slagklaar maken is het aannemen van de correcte start positie met de bladen vlak op het water. Met deze nieuwe kennis zijn ze het water opgegaan. Eerst hebben ze geoefend en daarna een spannende wedstrijd gehouden. De dag werd uiteindelijk afgesloten met een heerlijke barbecue.

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

Contact