Nieuws

Na derde tijdvak weer vijf Cambreurleerlingen geslaagd

Na derde tijdvak weer vijf Cambreurleerlingen geslaagd

Opnieuw mocht het Cambreur afgelopen week vijf vlaggen uitdelen. Drie leerlingen van de havo, een van de mavo en een van het vmbo wisten het derde tijdvak goed te benutten en mogen deze week bij de diploma-uitreiking acte de présence geven. De school is supertrots op het eindresultaat. 257 leerlingen van de 262 hebben in dit lastige coronajaar hun kans gepakt en het echt waargemaakt. Dit is 98%. Zij mogen volgend jaar starten aan vervolgopleiding of aan een tussenjaar.

Het Cambreur neemt woensdag en donderdag in stijl afscheid van een bijzondere lichting: de uitreiking is bij de Oude Kerk, de mooiste fotolocatie van Dongen, waarna een walking dinner in de nieuwe aula georganiseerd wordt.

Alle Cambreurmedewerkers feliciteren de kandidaten en hun ouders van harte.


Uitslag examens 2021

Afdeling

aantal leerlingen

aantal geslaagden

in procenten

definitief gezakt

bb

19

19

100%

  0

kb

46

46

100%

  0

mavo

74

73

99%

  1

havo

89

86

97%

  3

vwo

34

33

97%

  1

 

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact