Nieuws

Eindelijk de langverwachte IB-diploma’s voor de tweetalige Cambreurleerlingen

Eindelijk de langverwachte IB-diploma’s voor de tweetalige Cambreurleerlingen

Vorig jaar ontvingen de tweetalige examenleerlingen hun havo- of vwo-diploma, precies een jaar later mochten ze terug naar hun oude school om hun IB-diploma in ontvangst te nemen. Hoewel: in het oude vertrouwde gebouw konden ze niet meer terecht. Maar de nieuwe aula met de vertrouwde gezichten van afdelingsleiders Cindy Schade en Bram Thielen was donderdagavond 8 juli feestelijk voor hen ingericht.

Bijna een jaar hadden ze elkaar niet gezien, dus was het een hele opgave om echt die anderhalve meter in acht te nemen. Vijf, zes jaar lang hebben deze twee groepen immers met elkaar opgetrokken en corona maakte ontmoetingen tussendoor minder gemakkelijk.

Na een korte toespraak van Helga van der Weele en een bijdrage van hun IB-docent hielden de leerlingen een korte pitch, uiteraard in het Engels, waarin ze terugkeken op hun Cambreurtijd, hun docenten bedankten en vertelden welke opleiding ze op dit moment doen. Daarna volgde de uitreiking, waarmee de TTO-leerlingen nu ook een tastbaar bewijs van hun extra prestatie hebben.

Stuk voor stuk zijn de oud-leerlingen gegroeid, zij zijn zoals mevrouw Hawkins het zo mooi verwoordde de hoop voor onze toekomst: open minded, onderzoekend, respectvol en in staat om besluiten te nemen. Het Cambreur mag trots op deze lichting zijn.

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact