Nieuws

Cambridgediploma’s uitgereikt in feestelijke aula

Cambridgediploma’s uitgereikt in feestelijke aula

Het voordeel van een nieuw gebouw is dat je veel dingen voor het eerst opnieuw gaat beleven.
Woensdagavond had conciërge Patrick de aula omgetoverd tot een zeer sfeervolle diploma-uitreikingruimte.
TTO-coördinator Annemieke Trella zorgde voor de finishing touch qua aankleding en hapjes.

Mooi gekleed kwamen de dames en heren hun Cambridge FCE- of CAE-certificaat in ontvangst nemen.

Nadat Annemieke Trella de leerlingen en hun ouders meenam in haar presentatie over het belang van dit diploma zorgde Cindy Schade voor de TTO -havogroep en Bram Thielen voor de TTO-vwogroep voor een korte terugblik op het onderbouwprogramma van onze tweetalige afdeling. Het verhaal, aangevuld met enkele foto’s uit de oude doos, zorgde voor een blik van herkenning en leuke herinneringen bij zowel de leerlingen als de ouders. Als “icing on the cake” ontvingen de leerlingen naast hun FCE- of CAE- diploma ook het TTO-juniorcertificaat waarmee ze formeel, wat later dan de bedoeling was vanwege de door corona steeds uitgestelde Cambridge-examens, hun TTO- onderbouwtraject afgesloten hebben.

Na afloop was er, zoals altijd, ruimte voor foto’s en een praatje. Veel ouders namen meteen even van de gelegenheid gebruik om een rondleiding te krijgen van hun zoon of dochter door ons prachtige nieuwe gebouw…. De reacties waren zoals altijd louter enthousiast en positief😊

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact