Nieuws

Kunstwerk 75+1 jaar bevrijding

Kunstwerk 75+1 jaar bevrijding

Leerlingen van klas 2 en 3 hebben het openbaarkunstwerk 75+1jaar bevrijding vormgegeven. Het kunstwerk geeft symbolisch weer 75 +1jaar bevrijding middels beschilderde kistjes. De vlindervormen symboliseren onze vrijheid. De geweren als omlijsting symboliseren de kwetsbaarheid van onze vrijheid die verdedigd moet worden. De regenboog kleuren gebruikt aan de zijkanten van de kistjes en de geweren spreken voor zich. Vanaf aanstaande vrijdag half 12 kan eenieder die dat wil een onderdeel van het kunstwerk meenemen naar huis. Uiteindelijk verspreidt het kunstwerk zich over geheel Dongen.

Klik hier voor een leuk filmpje van de onthulling.

AGENDA

Tweede tijdvak centraal examens

Eind datum: 25 jun
Read More

08.00 bekendmaking normering tweede tijdvak

Read More

19.00 ophalen cijferlijsten geslaagden, onder voorbehoud

Read More

Contact