Nieuws

ONLINE PUBQUIZ

ONLINE PUBQUIZ

Vrijdag 4 juni heeft de leerlingenvereniging (CIA) voor de eerste keer een onlinepubquiz georganiseerd.

Door de hele covidsituatie was het niet mogelijk om het jaarlijkse schoolfeest te organiseren. Daarom besloten ze om een onlinepubquiz te organiseren. Met circa 30 enthousiaste teams mogen we dan ook zeker tevreden zijn. De gebroeders Pfrommer en Pfrommer deden de presentatie en het leek wel of ze dit al jaren deden. Voor de CIA-leden was het hard werken op deze avond, maar het was ook ontzettend leuk om te doen. Wie weet wordt dit wel een blijvende activiteit. Wij feliciteren de Happy Little Accidents met de overwinning.

AGENDA

Tweede tijdvak centraal examens

Eind datum: 25 jun
Read More

08.00 bekendmaking normering tweede tijdvak

Read More

19.00 ophalen cijferlijsten geslaagden, onder voorbehoud

Read More

Contact