Nieuws

Collegezaal Aurora ingewijd

Collegezaal Aurora ingewijd

Vrijdag 21 mei jongstleden was het dan zover, de ‘ontgroening’ van de nieuwe collegezaal van het Cambreur met een gastcollege getiteld ‘Recht in de Praktijk’. Het gastcollege werd bijgewoond door vwo-5-leerlingen en het werd verzorgd door twee juridisch medewerkers van de gemeente Tilburg (Arjan en Jac). Aansluitend kwam een oud-leerling van het Cambreur college Burak Erbek voorlichting geven over de studie rechten die hij aan het volgen is aan de Universiteit van Tilburg.

Helaas konden vanwege de Covid-regels niet alle honderdvier plekken gevuld worden. Desondanks zag het er prachtig uit. De open ruimte, veel licht, goede akoestiek en een goed werkend beeld & geluid. We kijken uit naar alle volgende colleges en lessen die hier verzorgd zullen worden.

AGENDA

Tweede tijdvak centraal examens

Eind datum: 25 jun
Read More

08.00 bekendmaking normering tweede tijdvak

Read More

19.00 ophalen cijferlijsten geslaagden, onder voorbehoud

Read More

Contact