Nieuws

Afscheid van het oude Cambreurgebouw

Afscheid van het oude Cambreurgebouw

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 mei krijgen inwoners van Dongen e.o., oud-leerlingen, oud-collega’s en andere belangstellenden nog eenmaal de kans om een kijkje te nemen in het oude hoofdgebouw en het mavopand aan de Bolkensteeg. Mensen die zich ingeschreven hebben via de website kunnen zich op de tijd waarop ze zich ingeschreven hebben melden bij de hoofdingang van gebouw A (Mgr.Schaepmanlaan) of gebouw C (Bolkensteeg). Aldaar ontvangen ze de informatie die nodig is voor het bezichtigen van gebouw A, gebouw C en vanzelfsprekend ook van de nieuwbouw!

We vragen onze gasten te denken aan de volgende afspraken:
–          Kom op de afgesproken tijd zodat we de aanloop zo optimaal mogelijk verdelen over de dagen
–          Desinfecteer de handen bij binnenkomst en draag binnen in de gebouwen een mondkapje
–          Houd 1.5 meter afstand
–          Blijf bij klachten thuis!

Op zaterdag presenteren organisaties en instellingen uit Dongen en omgeving zich in gebouw A en bedrijven uit de regio zich in gebouw C. We vragen alle gasten wel om niet langer dan 5 minuten bij een onderdeel te blijven staan zodat het niet te druk wordt.

De belangstelling is enorm, we kijken er dan ook naar uit om iedereen nog eenmaal gebouw A en C te laten beleven en vanzelfsprekend ons prachtige nieuwe gebouw te laten zien!

AGENDA

Tweede tijdvak centraal examens

Eind datum: 25 jun
Read More

08.00 bekendmaking normering tweede tijdvak

Read More

19.00 ophalen cijferlijsten geslaagden, onder voorbehoud

Read More

Contact