Nieuws

Niet naar York, wel een Engelse tweedaagse

Niet naar York, wel een Engelse tweedaagse

Helaas ook dit jaar geen Engelandreis; geen bezoek aan prachtige, historische gebouwen, geen tripje in de double decker bus….

Dan maar gewoon zelf aan de slag om een stukje Engeland op school te creëren.

En hoewel de beleving natuurlijk niet helemaal (of helemaal niet 🙂) te vergelijken is met een echte reis, hebben de leerlingen van klas TTO1B toch in vogelvlucht een Engelandtweedaagse kunnen beleven net vóór de meivakantie. In groepjes hebben ze prachtige, Engelse 3D-gebouwen in elkaar gezet, daar allerlei informatie over opgezocht en er een presentatie over gehouden voor hun klasgenoten. Er kwam een mystery guest op bezoek die geïnterviewd werd en over wie de leerlingen vervolgens een korte biografie geschreven hebben. Ook de fabuleuze pancake race kwam natuurlijk in de tweedaagse voor: volgens Engelse traditie de Shrove Tuesday race rennen en nadien natuurlijk genieten van een pannenkoekenlunch. Ter voorbereiding op hun toneeluitvoering werden er nog karakters uit Romeo en Juliet of Macbeth getekend.  En ter afsluiting…. natuurlijk een heerlijke high tea.

AGENDA

Tweede tijdvak centraal examens

Eind datum: 25 jun
Read More

08.00 bekendmaking normering tweede tijdvak

Read More

19.00 ophalen cijferlijsten geslaagden, onder voorbehoud

Read More

Contact