Uncategorized

2e editie van het succesvolle esportstoernooi FIFA21

2e editie van het succesvolle esportstoernooi FIFA21

Wie wordt de beste FIFA21 speler van Dongen?

Na het succes van het esportstoernooi in de carnavalsvakantie, organiseert gemeente Dongen ook in de meivakantie een groot esportstoernooi. FIFA21 spelers vanaf 10 jaar kunnen van maandag 3 t/m woensdag 5 mei deelnemen aan een online toernooi. Deelname is gratis.

In de meivakantie organiseert gemeente Dongen een groot FIFA21 toernooi onder de vlag van “Esports Dongen”. Samen met mCon esports wil de gemeente jongeren uit Dongen een leuk alternatief aanbieden in coronatijd. De deelnemers strijden om PlayStation vouchers ter waarde van 50, 30 en 20 euro.

“Het esportstoernooi in de carnavalsvakantie was met bijna 80 Dongense deelnemers een succes en we hebben vele positieve reacties ontvangen. Dit succes geven we graag een vervolg en daarom organiseren we in de meivakantie wederom een groot online FIFA21 toernooi.”, aldus René Jansen, wethouder Sport gemeente Dongen.

In samenwerking met mCon esports organiseert gemeente Dongen twee kwalificatietoernooien, één op maandag 3 mei en de ander op dinsdag 4 mei. De beste 8 spelers, 4 deelnemers per kwalificatietoernooi, gaan door naar de grote finale die op woensdag 5 mei gespeeld wordt. De finale wordt live uitgezonden op Twitch en is te volgen via www.twitch.tv/mconesports. De activiteiten vinden online plaats en meedoen is gratis. Aanmelden kan via www.mcon-esports.com/esportsdongen. Deelnemers dienen wel te beschikken over een PlayStation 4 met FIFA21 en PlayStation Plus.

AGENDA

Meivakantie

Eind datum: 14 mei
Read More

Contact