Nieuws

Soft Soles Beleid in de nieuwbouw

Soft Soles Beleid in de nieuwbouw

Voor alle leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) van mavo, havo en vwo

We zijn blij met zoveel enthousiasme over het invoeren van ons Soft Soles beleid, zoals dit gisteren in een brief is aangekondigd; jullie hebben onze kernwaarde Thuis écht ter harte genomen! De bestellingen op ons emailadres softsoles@cambreurmail.nl zijn met open armen ontvangen, dank daarvoor. Het is fijn te weten dat zoveel ouders en leerlingen mee willen werken aan het beschermen van de vloer van ons nieuwe Cambreur gebouw – dit verwarmt ons Cambreur-hart!

We hebben even serieus overwogen om deze 1-aprilgrap werkelijkheid te laten worden; zoveel enthousiasme moet toch beloond worden? We maken echter deze Soft Soles grap deel van onze Cambreurhistorie en kijken vol verlangen uit naar de opening van ons nieuwe gebouw waar wij mét veel werkplezier maar zónder sloffen uw zoon/dochter, onze leerlingen, zullen verwelkomen !

Dank voor uw glimlach – samen maken we het Cambreur!

AGENDA

Contact