Nieuws

POSTCROSSING

POSTCROSSING

Vanochtend heeft klas TTO havo 1B een begin gemaakt met het miniproject Postcrossing. De leerlingen sturen daarbij aan allerlei mensen over de wereld een vrolijke ansichtkaart met daarop een berichtje in het Engels. Ze vertellen daarin kort iets over zichzelf en schrijven ook een lieve of grappige wens op voor de geadresseerde. De adressen bevinden zich werkelijk “all over the world”. Zo heeft Noah een kaart geschreven naar de USA, Loes naar Rusland en Nieke zelfs naar Belarus. Maar er waren ook leerlingen die een adres in Finland of Kroatië op hun kaart moesten schrijven. Natuurlijk werd via google maps wel even opgezocht welke afstand de kaart af moet gaan leggen om op de bestemming aan te komen. En bij verre bestemmingen kan dat dus best even duren. Nu maar hopen dat er snel een heleboel bijzondere kaarten terug gaan komen!

AGENDA

Breakweek 3 met diverse aangepaste activiteiten

Eind datum: 23 apr
Read More

leerlingen in ’t zonnetje, onder voorbehoud

Read More

Contact