Nieuws

Certificaten Goethe uitgereikt

Certificaten Goethe uitgereikt

Ze hebben even moeten wachten, de leerlingen die een extra programma Duits hebben gevolgd. We hadden namelijk gehoopt dat de coronatijd sneller voorbij zou zijn en we een feestelijke uitreiking zouden kunnen organiseren. Feestelijk werd het wel, maar wel op anderhalve meter afstand. Docent Duits Robert Linders had de certificaten op de bank klaarliggen, een warme appelflap voor ieder en eveneens warme woorden van een tevreden docent. Applaus kregen de leerlingen van afdelingsleider Bram Thielen, docent Nederlands Antoinette Groeskamp en adjunct Helga van der Weele. “Het is een genoegen om deze leerlingen les te geven, zij gaan ervoor en willen extra stappen zetten en dat doet een docent goed”, aldus Linders.

Voor de leerlingen die voor een groot deel al in het vervolgonderwijs gestart zijn was het leuk om weer even terug op het oude honk te zijn. Nog even in het oude gebouw. Tegelijkertijd lijkt vorig jaar al weer heel ver weg.

AGENDA

Breakweek 3 met diverse aangepaste activiteiten

Eind datum: 23 apr
Read More

leerlingen in ’t zonnetje, onder voorbehoud

Read More

Contact