Nieuws

Project Kunst op Cambreurgebouw B-est vordert

Project Kunst op Cambreurgebouw B-est vordert

Ook dit schooljaar is er weer een mooi project dat door beeldend docent meneer Nuijten op ‘poten’ wordt gezet. Samen met alle onderbouwleerlingen van het vmbo maakt hij een levensgrote dino die is opgebouwd uit karton. Vandaag kreeg meneer Nuijten in de ochtend hulp van Sep uit de brugklas kader-mavo. Vol enthousiasme zijn de twee mannen aan het werk. Op de vraag of Sep zich niet moest voorbereiden op de toetsweek antwoordt hij: ‘Ik vind het fijn om zo in de ochtend mee te mogen helpen aan dit kunstwerk en dan ga ik vanmiddag weer leren voor de toetsweek’.

Dat is nog een eens goede leerstrategie Sep!

 

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact