Nieuws

274 nieuwe Cambreurleerlingen willen dolgraag starten

274 nieuwe Cambreurleerlingen willen dolgraag starten

Aanmelden in coronatijd, het kost even wat moeite, wat denkwerk, wat voorbereiding, maar ook dat gaat. Op vier dagen van 16.00 tot 20.00 uur heeft een team van Cambreurmedewerkers nieuwe leerlingen en één ouder ontvangen. Op inschrijving en voor de laatste keer op gebouw C aan de Bolkensteeg. 274 leerlingen willen graag starten. Een heel mooi aantal, twintig meer dan in het voorgaande jaar. De meeste leerlingen hadden in groep 7 al een bezoek gebracht aan de school en moesten het dit jaar doen met een onlinerondleiding door de nieuwbouw, aangevuld met zoom- en chatbijeenkomsten. Maar de kennismakingsavonden in juni, die zijn gegarandeerd voor alle leerlingen in de nieuwe aula. En hopelijk zijn tegen die tijd dan beide ouders welkom.

Bijzonder tevreden is directeur René Hermans met het aantal Dongense leerlingen dat voor het Cambreur kiest. Het belangstellingspercentage is opnieuw gestegen en komt nu uit op 73%. Maar ook meer Rijense leerlingen kiezen voor Dongen: 39%. En ook dat is ten opzichte van vorig jaar een stijging.

In deze vreemde tijden met een overvloed aan informatie kan het heel goed zijn dat een ouder de inschrijving over het hoofd heeft gezien. Maar aanmelden kan nog steeds. Een mailtje aan secretariaat@cambreurcollege.nl volstaat. U wordt dan direct doorverwezen naar de juiste afdelingsleider.

Het Cambreurteam is ontzettend blij met het vertrouwen dat uit deze aanmelding spreekt en bedankt leerlingen, ouders en de collega’s van het primair onderwijs.

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact