Uncategorized

Profielwerkstuk goes Pop met het nummer “Live For Future Times”

Profielwerkstuk goes Pop met het nummer “Live For Future Times”

Het profielwerkstuk in de vijfde klas, saai..? Theoretisch? Nou, dat hoeft dus helemaal niet! Bij ons op de havo vinden we het belangrijk dat leerlingen denken én doen. Dit brachten

Max Donkers, Tom van der Spek en Bradley den Ouden uit Ha5c met het maken van hun profielwerkstuk erg goed in de praktijk. Ze onderzochten via literatuuronderzoek en het afnemen van enquêtes en interviews wat de beste ingrediënten zijn voor het maken van een popnummer. Vervolgens maakten ze een geheel eigen popliedje plus videoclip, gebaseerd op de bevindingen uit hun eigen onderzoek. Het nummer Live For Future Times is geschreven en geproduceerd door Max, ingezongen door onze enige echte meneer Smits en de videoclip hebben Max en Tom samen gemaakt. Tijdens het gehele proces zijn de heren vakkundig begeleid door meneer van den Berg.  

Wij vinden het nummer ontzettend gaaf en zijn super trots op onze creatieve leerlingen. 

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact