Uncategorized

TTO-lesjes op afstand

By februari 15, 2021No Comments

TTO-lesjes op afstand

Afgelopen week konden de basisschoolleerlingen van groep 8 die overwegen om een opleiding op de TweeTalige havo- of vwo-afdeling te gaan volgen op het Cambreur deelnemen aan een aantal proeflesjes. Niet fysiek dit keer, maar, zoals ook zij inmiddels gewend zijn, online vanachter de laptop thuis in hun kamer of in de keuken. Om een juiste indruk te krijgen van een TTO-les maakte dat helemaal niet uit. De lesgevende docenten konden via een leuke presentatie niet alleen laten zien hoe zo’n TTO-lesje er nu uitzag, maar het ook heel goed laten horen, want natuurlijk werd er Engels gesproken. Oók door de leerlingen, soms nog wat weifelend, maar zonder uitzondering waren ze allen in staat om in het kort iets over zichzelf te vertellen. Dat is al een heel mooie start, toch?

In de week ná de voorjaarsvakantie, op woensdag 24 en donderdag 25 februari is er nóg een ronde proeflesjes. Denk jij erover om óók TTO te gaan doen? Meld je dan aan bij Dhr. Thielen bthielen@cambreurcollege.nl of bij Mw. Trella atrella@cambreurcollege.nl.

AGENDA

Breakweek 3 met diverse aangepaste activiteiten

Eind datum: 23 apr
Read More

leerlingen in ’t zonnetje, onder voorbehoud

Read More

Contact