Nieuws

Schrijver op school

By november 26, 2019februari 15th, 2021No Comments

Schrijver op school

Schrijfster Maren Stoffels nam de eerste klassen van havo en vwo mee in het avontuur van haar laatste nieuwe boek ‘Room service’.

De leerlingen kregen de rollen van de vier hoofdpersonen en werden tijdens Marens voordracht en de stukken tekst die ze voorlas nieuwsgierig naar het verdere verloop van het verhaal. Zo kreeg Fender een gouden enveloppe en mocht hij de geheimzinnige stolp openen. De stolp was de gehele tijd al aanwezig voor in de klas op een tafeltje met een wit laken. Kate en Lucas mochten een sleutel in ontvangst nemen van een hotelkamer uit het vijfsterrenhotel Riverside. Linne mocht naspelen dat ze in het bubbelbad in het hotelzwembad zat, waar iets heel spannends gebeurde. Wat er echt gebeurde, dat weten we niet. Daarvoor moeten we het boek zelf gaan lezen.

Verder vertelde Maren bij elke klas nog iets over de aanleiding van het schrijven van haar verschillende boeken in verschillende genres en was er ruimte om vragen te stellen.

Na afloop ontvingen de leerlingen een kaart van het boek ‘Room service’ en daarop zette Maren haar handtekening. Zo had iedereen een mooi aandenken aan een leerzaam lesuur.

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
Afname CSPE en flex bb/kb tot en met 19 april Eind datum: 19 apr
Read More

Contact